• februari 15, 2022
  • axident.sverige
  • 0
Vi utökar vår närvaro på sociala medier och utöver Instagram, Facebook, Youtube finns vi nu även på Linkedin. Följ gärna oss där för att få uppdateringar om nyheter, events och andra aktuella händelser.
Tipsa gärna om oss så blir ingen gladare en vi, och förhoppningsvis den du tipsat som får ersättning för en försäkringsskada personen inte hade räknat med.
 
Instagram.com/axident_sverige
Iinkedin.com/axident-sverige
Facebook.com/axident.sverige
Youtube.com/watch?v=a1w6CaD0G-A

axident.sverige

Axident-Hjälp med rätt ersättning vid olycka.
Vi på Axident driver ditt ärende åt dig. Det är gratis att skapa ett ärende hos oss och du gör det snabbt, enkelt, smidigt och digitalt via Bank ID. Självklart tar vi bara betalt om vi lyckas med ditt ärende. Du spar kraft, energi och tid genom att anlita oss.

http://www.axident.se